Chaufför på deltid till Stillströms Industrifärg i Eskilstuna

Brinner du för service och gillar att köra bil? Vill du bli en av våra chaufförer som levererar varor till Stillströms kunder. Vi söker en chaufför som vill arbeta med utkörning av varor till våra kunder. Du utgår från Eskilstuna och kör ut gods till Stockholm, Sörmland och Västmanland i huvudsak. Som chaufför representerar du bolaget varför service kommer att vara en ledstjärna i arbetet.

Om tjänsten 

Som chaufför på Stillströms Industrifärg kommer du att ha en viktig roll vad gäller företagets expansiva utvecklingsresa. Du kommer att bli den viktiga länken mellan företaget och kunderna. Dina turer med bilen sker under arbetstiderna 7 – 16. Tjänsten är en timtjänst med utgång på 50%. Du ansvarar för att lasta och lossa bilen och att medverka till att resorna blir så effektiva som möjligt.

Du arbetar nära företagets lager från vilket dagens arbete börjar och slutar. Ibland behöver du hjälpa till med arbetsuppgifter inne på lagret varför du behöver vara hjälpsam och flexibel. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll tidigare. Är inställd på att hantera tunga lyft och köra truck. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt körkort B är en förutsättning. 

ADR utbildning är ett plus. Vi kör ut farligt gods varför detta är ett krav. Om du saknar behörigheten kommer du att få genomgå utbildning i ADR.

För att trivas och komma till din rätt i gruppen är du en målmedveten, självgående och förtroendeingivande person med en stark servicekänsla i ryggraden. Genom ett flexibelt förhållningssätt prioriterar du kvalitet och noggrannhet utan att göra avkall på resultat och framåtanda.

Eftersom du är Stillströms ansikte utåt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Varmt välkommen med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval så var inte sen med att visa ditt intresse. Vi ser fram emot att läsa dina ansökningshandlingar!

Om företaget
Stillströms – En kunnig leverantör av färg och tillbehör för industrin. Vi säljer våtfärg för metall, trä, plast, bil, flyg, tak, golv och rostskydd. I sortimentet finns även pulver, lim, olja, appliceringsutrustningar, skyddsmateriel, slip- och maskeringsmateriel samt sprayfärger.

Med 150 års erfarenhet och god produktkunskap från världsledande producenter får vår personal kontinuerlig produktutbildning för att ge våra kunder helhetslösningar till bästa service! Målet är att vara den kompletta och pålitliga leverantören till industrilackeringsföretag inom färg och tillbehör. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Våra främsta miljöinsatser sker genom miljörelaterad rådgivning till kunderna.

Stillströms Industrifärg finns representerade i Stockholm, Linköping och Eskilstuna.

Är du intresserad, maila eller ring till Fredrik Hellström. 

Mail. Fredrik.hellstrom@stillstroms.se  Telefon: 016-5404611


Kundtjänst till Stillströms Industrifärg AB i Linköping

Brinner du för att leverera service, hjälpa kunder och bibehålla en hög servicenivå? 

Då har vi tjänsten för dig.

Stillströms Industrifärg AB säljer färg och tillbehör till alla sorts lackeringar.

Rollen:

I rollen som kundtjänstmedarebetare hos Stillströms kommer du att inneha en viktig roll för att se till att säljare, kunder och kollegor får den bästa supporten på produkter och tjänster i sortimentet.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ta emot och besvara inkommande samtal och mejl från kunder och säljare
 • Ordermottagning
 • Administration och backup till säljarna
 • Vara stöd i Ledningssystemet
 • Vara med vid ISO revisioner
 • Arbeta tillsammans med kontoren i Eskilstuna och Stockholm, samt även besöka dessa ibland

Din profil:

Vi letar efter dig som är social, duktig på att hjälpa till och är strukturerad i ditt arbete.    Du har lätt för att samarbeta med kollegor och är lite av en teamplayer. Samtidigt så är du driven, positiv med en vilja att lyckas och vill nå framgångar tillsammans.

Viktigt för rollen:

 • Erfarenhet som kundtjänstmedarbetare
 • Vältalig och serviceminded
 • Kan formulera dig väl i skrift samt i tal
 • Förstår och kan göra dig förstådd på Svenska
 • Goda kunskaper i Engelska
 • Datorvana, Office 365, vi jobbar i affärssystemet Pyramid

Vi erbjuder:

Stillströms Industrifärg AB erbjuder en arbetsplats där du uppskattas för dina insatser. Du får ett team av härliga kollegor som finns där när du behöver dom.

Arbetstiden är 7-16 måndag-fredag

Skicka din ansökan till: jonas.ragneby@stillstroms.se

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search